Charlotte's Teacher Web bruger Lumio

Jeg bruge Lumio i min naturfagsundervisning. Det er med til gøre undervisningen spændende og interessant. Har du ikke naturfag? Ingen problem man kan bruge SMART Lerning og Lumio i alle fag. Lumio er velegnet til både grundskoler og gymnasier.

Prøv Lumio selv (gratis!) for at gøre din undervisning mere interaktiv og engagerende.

Untitled design-Apr-02-2022-02-51-08-47-PM

 

Brug Lumio gratis!

Hvad er Lumio?

Lumio gør det muligt at omdanne statiske lektioner til interaktive, samarbejdsbaserede oplevelser. Brug det til at engagere eleverne på deres enheder, uanset hvor de er - i klassen eller derhjemme.

how-img1-kacie

Det er meget nemt! Du kan starte med dine egne lektioner eller bruge færdige lektioner.

Importer de lektioner, du allerede bruger, kombiner eksisterende ressourcer, og forbedr dem med tilpassede komponenter, herunder spil, arbejdsområder til samarbejde og meget mere. Derefter kan du hurtigt og nemt levere dem til elevernes enheder, alt sammen fra en browser, Google Drive™ eller Microsoft Teams®.

Få indsigt i, hvordan eleverne forstår materialet

Et dashboard giver dig et overblik over hver enkelt elevs arbejde. Vejled hver enkelt elev individuelt i realtid, mens de arbejder sig igennem materialet. Lumio giver dig også mulighed for at give tilpassede aktiviteter, spil og automatisk feedback for at hjælpe eleverne med at forstå materialet bedre.

Copy of Email Circle Templates (1080 x 1080)-Apr-02-2022-03-06-19-13-PM
cta-img

Vil du selv finde ud af, hvordan Lumio kan gøre din undervisning sjovere?